Cardiodreams, 10 anys d’una aventura amb cor

La Fundació Cardiodreams neix el 2014 de la mà del Dr. Xavier Ruyra. Una organització sense ànim de lucre dedicada a brindar assistència mèdica especialitzada a l’àrea de la cirurgia cardiovascular per a persones amb escassos recursos econòmics. Salvar vides mitjançant intervencions quirúrgiques i tractaments avançats a pacients que, per la seva situació financera, no poden accedir a aquest tipus de serveis al país d’origen.

Cardiodreams no és només atenció mèdica, també fomenta l’educació i capacitació de professionals de la salut locals perquè, a mitjà i llarg termini, puguin millorar les infraestructures i pràctiques mèdiques a les seves comunitats. L’objectiu principal de la fundació és tancar l’escletxa d’accés a l’atenció mèdica cardiovascular a països en desenvolupament, especialment en aquelles regions on les malalties del cor són una de les principals causes de mort.

A més de les intervencions quirúrgiques, la fundació treballa en la sensibilització i prevenció de malalties cardiovasculars, organitzant campanyes de conscienciació, brindant assistència postoperatòria i desenvolupant programes de seguiment per als pacients operats.

Programes formatius, assistencials i per a Dones amb Cor; complementats per sopars i accions solidàries enfocades tant a la divulgació de les malalties cardiovasculars, com a la formació i a la captació de fons.

La direcció de FlandeCoco va assistir aquest estiu a un dels seus més recents Sopars amb Estrella que, de la mà del xef Nando Jubany, celebrava els 10 anys de la Fundació al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Un punt de trobada per a la visualització i l’acció solidària en suport de l’enorme treball que desenvolupa dia a dia Cardiodreams.

Totes les imatges de l’esdeveniment visitant l’enllaç de l’organització a Flickr. Honorats i encantats a FlandeCoco de col·laborar aportant el nostre petit granet de sorra a un projecte que batega amb tanta força. Pots conèixer més detalls de tota la tasca que exerceixen a la Fundació Cardiodreams visitant la seva web i, si així ho desitges, ajudar a que segueixin amb salut econòmica la gran aventura de salvar pacients amb problemes cardíacs greus.

Pots accedir a altres continguts relacionats amb el dia a dia de FlandeCoco visitant les Breaking News o, si ets fan de l’univers de la Publicitat i Comunicació, fent clic als interessants continguts del nostre Blog corporatiu.

Si necessites un partner de proximitat, rigor i experiència multisectorial per als teus desafiaments publicitaris, omple el següent formulari i ràpidament et donarem resposta.