VIP PÀDEL Vilanova: una experiència premium en esport i comunicació

Segurament la passió per l’esport, en alguns casos 😉 malaltissa, d’una bona part de l’equip humà de FlandeCoco , ha estimulat que des dels inicis de l’agència al nostre pool de comptes figurin empreses, marques i organismes relacionats directament i indirectament amb l’univers esportiu.

Des d’empreses líders en coaching per a professionals i equips d’elit, fins a federacions, marques de sportwear, clubs, motorsport, nutrició i models esportistes, la relació entre l’ecosistema de l’activitat física i la comunicació des de les idees flanera manté viva la flama.

I el foc s’intensifica amb la recent incorporació de VIP PÀDEL VILANOVA  al nostre FlanClub de la bona comunicació. Un centre esportiu amb 10 pistes Premier Pàdel panoràmiques semicobertes i amb ventilació natural que permeten jugar còmodament tot l’any garantint, sense condicionants de calor, fred ni pluja, una experiència padelera de nivell gurmet.

El primer impacte públic d’aquesta relació naixent ha estat el desenvolupament i l’execució del seu Manual de Marca i el nou logotip. Una renovació d’imatge alineada amb els desafiaments d’innovació, dinamització i enfortiment de la identitat des d’un vessant social marcat per la direcció del centre. L’aposta inequívoca per una tipografia arrodonida (moviment, amabilitat, benestar) i la continuïtat de l’emagotip (connexió emocional, integració, vincle) ho visibilitzen.

L’aposta VIP PÀDEL VILANOVA per una connexió diferencial amb jugadors, socis i la imparable comunitat del pàdel també s’ha vist reforçada amb un gir a l’administració de les seves Xarxes Socials. Un nou rumb que, en col·laboració amb els equips de Màrqueting, Comunicació i Digital de l’agència l advoca pel disseny distintiu, la cura comunitària i la frescor textual per governar-ne els continguts.

Una petita revolució ja palpable a un Facebook  que sedueix més de 2.500 seguidors, un canal a Instagram  que ja supera els 1.8000 followers i un perfil TikTok  de recent creació.

Més múscul, per tant, a un expertise Flan en Màrqueting Esportiu que acumula més de 20 anys de trajectòria 😉 VIP. Pots accedir a altres continguts relacionats amb el dia a dia de FlandeCoco visitant les Breaking News flaneres o, si ets fan de l’univers de la Publicitat i Comunicació, fent clic als interessants continguts del nostre Blog corporatiu .

Si necessites un partner de proximitat, rigor i experiència multisectorial per als teus desafiaments publicitaris, omple el següent formulari i ràpidament et donarem resposta.